Fotomozaïek op Canvas

Fotomozaiek Canvas

Wil je een fotomozaïek online maken en laten afdrukken op een Canvasdoek? Als cadeau of voor jezelf. Op Fotomozaiek.nl maak je in 3 stappen jouw fotomozaïek en bestel je hem op een prachtige hoge kwaliteit Canvas.

Meteen beginnen
  • 100% katoen
  • Extra dik en stevig canvas
  • UV- en waterbestendig
  • Levertijd 3 werkdagen
  • Gratis verzending

Wat is Canvas?

Een fotomozaïek op canvas wordt gedrukt op een doek dat 100% van katoen is gemaakt. Canvas wordt daarom ook wel linnen genoemd. Het canvasdoek wordt met de hand strak gespannen om een stevig 2cm dik houtenframe. Zo komt jouw mozaïek foto er het mooiste uit.

Het canvasdoek dat wij gebruiken is een extra dik en stevig canvasdoek, waarbij de kleurintensiteit superhoog is. Het canvas is ook nog eens UV- en waterbestendig waardoor de kleuren niet vervagen.

Fotomozaiek op Canvas

Boven- en zijkant van het canvasdoek

Bij een canvasdoek is het gebruikelijk dat de boven- en zijkanten ook bedrukt worden. Houd hier s.v.p. rekening mee! Sommige foto's die precies op de rand van je fotomozaïek zitten, kunnen op het canvas dus aan de boven- of zijkant zitten of zelfs net aan de achterkant!

Canvas zijkanten

Canvas ophangen

Onze canvasdoeken zijn eenvoudig op te hangen. Aan de achterzijde van het frame zit aan de bovenkant een speciale ophang-opening waardoor je het canvasdoek makkelijk aan een haakje, spijker of schroef kan ophangen.

Fotomozaiek op Canvas ophangen

Klaar om jouw mozaïekfoto op Canvas te maken?

Fotomozaïek maken

 

Deel deze pagina met de onderstaande knoppen.