Fotomozaiek op Plexiglas

Fotomozaiek Plexiglas

Wil jij ook een persoonlijke fotomozaiek maken en laten afdrukken op een Plexiglas? Als cadeau of voor jezelf. Op Fotomozaiek.nl maak je online in 3 stappen jouw fotomozaiek en bestel je hem op een hoge kwaliteit Plexiglas inclusief een ophangsysteem.

Meteen beginnen
  • 5mm dik en licht gewicht
  • Hoge kleurechtheid
  • Inclusief ophangsysteem
  • Levertijd 3 werkdagen
  • Gratis verzending

Wat is Plexiglas?

Plexiglas, ook wel acrylglas, wordt vaak gezien als glas, maar eigenlijk is het een transparante thermoplastische kunststof plaat. Het is dus niet echt van glas gemaakt maar je krijgt wel hetzelfde diepte-effect als glas. Het voordeel van een foto op plexiglas is dat dit veel lichter en sterker is. Hierdoor kun je zonder zorgen een plexiglas plaat ophangen. Hij breekt niet in duizend stukken wanneer hij per ongeluk valt.

Het unieke aan een foto op plexiglas is de glanzende uitstraling en diepte die het aan foto’s geeft. De foto drukken wij gelijk op de glasplaat en in combinatie met de afstandhouders, komt jouw mozaiekfoto echt tot leven aan de muur.

Ophangsysteem

Een fotomozaiek op plexiglas wordt standaard geleverd met een mooi ophangsysteem. Je hangt het op met 4 afstandhouders, waardoor de glasplaat iets van de muur komt te hangen. Dit zorgt ervoor dat er een klein beetje licht door de foto kan schijnen, waardoor er een mooi diepte-effect ontstaat.

Fotomozaiek op Plexiglas inclusief ophangsysteem

Kan Plexiglas ook buiten hangen?

Een fotomozaiek op plexiglas (acrylglas) kun je prima buiten ophangen. De acrylplaat is namelijk waterbestendig.

Klaar om aan de slag te gaan?

Fotomozaiek maken

 

Deel deze pagina met de onderstaande knoppen.