Fotomozaiek op HD Poster

Fotomozaiek Poster

Op Fotomozaiek.nl maak je online in 3 stappen jouw mozaiek en bestel je hem op een hoge kwaliteit poster. Een hd poster is uitermate geschikt voor een fotomozaiek omdat je dan de kleine foto's goed kan zien. Meteen beginnen?

Fotomozaiek maken
  • Hoge kwaliteit (dik) papier
  • Scherpe HD poster afdruk
  • Levertijd 3 werkdagen
  • Gratis verzending

HD Poster

Je hebt posters en je hebt HD posters. Het grote verschil zit hem natuurlijk in de scherpte van de afdruk. De HD poster is veel scherper. En dat is erg belangrijk voor het effect van een fotomozaiek. Je wilt natuurlijk de kleine foto's goed kunnen zien. Met een HD poster van Fotomozaiek.nl maak je dan een slimme keuze.

Wij bieden 2 formaten aan. Een liggende foto heeft het formaat 90cm x 60cm en een staande foto heeft het formaat 60cm x 90cm. De deelfoto's zijn op de afdruk dan precies 1cm x 1cm of 1,5cm x 1,5cm, afhankelijk van je instellingen.

Tips bij kiezen kleine foto's

Ook al is de afdrukgrootte van elke deelfoto op de poster nog relatief groot, dan toch is het verstandig om bij het kiezen van de deelfoto's op de volgende dingen te letten:

  1. Gebruik geen foto's met veel details. Details zijn op de afdruk minder goed zichtbaar.
  2. Gebruik geen groepsfoto's. Een groepsfoto bevat automatisch veel details, dus beter is te kiezen voor bijvoorbeeld pasfoto's als deelfoto's.
  3. Gebruik niet te donkere foto's. Dat is niet mooi en vaak slecht zichtbaar.

Andere tips bij het uploaden van de kleine foto's zijn:

  1. Gebruik tussen de 200 en 500 foto's. Het werkt ook met 100 foto's maar dan worden sommige foto's erg vaak herhaald.
  2. Controleer elke foto op het uitsnijd-gedeelte. Een fotomozaiek bestaat uit vierkante foto's. Bij het uploaden wordt er automatisch het middelste deel uitgesneden. Door op de foto te klikken, kan je dit uitsnijd-gedeelte zelf instellen. Uitsnijd-gedeelte aanpassen van deelfoto
  3. Controleer of al je foto's zijn geupload. Sommige foto's zijn te te klein of te groot. Deze worden dan niet geupload. Controleer dat.

Je mozaiek op poster laten afdrukken

Als je mozaiek klaar is, heb je de afdruk op HD poster zo besteld. Reken af met iDeal of Creditcard en je hebt de poster in 3 werkdagen in huis.

Klaar om aan de slag te gaan?

Fotomozaiek maken

 

Deel deze pagina met de onderstaande knoppen.