Fotomozaiek op Dibond

Fotomozaiek Dibond inclusief zwevend ophangsysteem

Wil je een fotomozaiek online maken en laten afdrukken op een Dibond? Als cadeau of voor jezelf. Op Fotomozaiek.nl maak je in 3 stappen jouw mozaiek en bestel je hem op een hoge kwaliteit Dibond inclusief een zwevend ophangsysteem.

Meteen beginnen
  • Mooi wit aluminium
  • UV- en waterbestendig
  • Inclusief zwevend ophangsysteem
  • Levertijd 3 werkdagen
  • Gratis verzending

Wat is Dibond?

Een dibondplaat bestaat uit twee dunne aluminiumplaten met daartussen een harde kunststof laag van 3 mm dik. Dibond heeft een hoge kwaliteit en is gemaakt van licht maar toch zeer stevige materiaal. Een foto op dibond geeft een industriële uitstraling en een prachtig resultaat in alle kijkrichtingen.

Een fotomozaiek op dibond wordt gedrukt op een aluminiumplaat met een witte toplaag. Deze laag zorgt ervoor dat de kleur wit ook zichtbaar is op de fotomozaiek. Door deze witte onderlaag krijgen de hoofd- en deelfoto's een heel natuurlijk en helder effect.

Kan Dibond ook buiten hangen?

Een fotomozaiek op dibond is zowel UV- als waterbestendig. Daardoor is het ook geschikt om buiten op te hangen. Er wordt standaard een zwevende ophangsysteem meegeleverd. Hiermee bevestig je de fotomozaiek eenvoudig aan de muur of aan de schutting.

Klaar om aan de slag te gaan?

Fotomozaiek maken

 

Deel deze pagina met de onderstaande knoppen.